feriehus fredensborg ferie med egen hest feriebolig overnatning bed and breakfast

Feriehuset er en af 4 længer på Overdrevhus. Feriehuset er det gamle stuehus på ejendommen, og det er opført i 1903 og er løbende istandsat med respekt for stilen. Huset er nyindrettet (2019) med nye senge, sofaer, dyner, puder mv. Der er 5 sovepladser og til huset hører det skønneste orangeri på 36 m2 med havemøbler samt et lille stykke have med udsigt til skoven, vinstokke og en lille hestefold på 900 m2, Hestefolden ligger direkte op til stengæret og der er direkte adgang til skoven. Huset er udstyret med alle praktiske fornødenheder, så gæster kan slappe af og føle sig godt tilpas fra første sekund i feriehuset.

Indretning:

Huset er på 80 m2 i 2 etager.

1. sal:  Der er 1 soveværelse med dobbeltseng og altan med udsigt til skoven og til hestefolde. 1 rum med 1 seng i forbindelse med trappen og 1 badeværelse med brus og toilet.

Stuen: Stue med 2 enkelt sovesofaer med 2 sovepladser og stort fladskærms TV med Google chromecast. Køkken med stor spiseplads, orangeri i forbindelse med køkken. Brændeovn i køkkenet. Gratis brænde. Der er udstigt til den lille hestefold fra køkken, stue og orangeri. 

Fra orangeriet kigger man desuden direkte ud på en lille skråning med vinstokke.

Mange af rekvisitterne i feriehuset så som malerier, lamper, tallerkner, kopper, puder mv. er fra Galleriet på Overdrevhus.

Der er desværre ikke mulighed for at grille og lave bål ved feriehuset på grund af stråtaget.

Feriehuset er et ikke ryger hus.

Husdyr er ikke tilladt.

Opvarmning brændeovn + el.

Det er ikke tilladt at holde sammenkomster eller lign. i huset.

Udlejningsperiode 1. maj til 1. september. I højsæsonen ugerne26, 27, 28, 29, 30 og 31 kan der kun lejes på ugebasis. Lørdag til lørdag. Uden for sommersæsonen er lejeperioden fleksibel.

feriehus ferie hest feriebolig fredensborg udlejning b&b overnatning bed and breakfast

Ferie med egen hest

feriehus ferie hest feriebolig fredensborg udlejning b&b overnatning bed and breakfast

Udsigten fra altanen i soveværelset

feriehus ferie hest feriebolig fredensborg udlejning b&b overnatning bed and breakfast

Feriehuset og orangeriet