Mine malerier er abstrakte, men med figurative elementer, der hver især fortæller en historie. Maleriernes fortælling afspejler sig i titlerne. Jeg arbejder intenst på, at give malerierne liv, og beskueren må meget gerne kunnne finde sin egen historie i maleriet.

Mine omgivelser inspirerer mig konstant. Uanset om det er de store spørgsmål i livet, eller en hverdagssituation, kan det være inspiration til mine næste malerier. Derudover er natur og formerne og farverne i naturen store inspirationskilder.     

Akryl på lærred er mine fortrukne materialer. Jeg anvender en lag på lag teknik, der får gamle historier i maleriet til at træde frem mellem de nye. Jeg bruger stort set alle farver i paletten, og arbejder meget med kontraster. Om sommeren og foråret er de lyse farver oftest på penslen, og i vintermånederne er det mest de meget kraftige stærke farver, der tiltrækker mig.   

I mine bronzeskulpturer arbejder jeg ligeledes med abstrakte, figurative elementer, men i 3D form. Ofte anvender jeg en færdig skulptur som inspiration til mit næste maleri.  

Jeg er autodidakt og har malet og beskæftiget mig med kreative udtryksformer det meste af mit liv.