Islændere
Funheitur

Funheitur frá Ragnheiðarstöðum IS2009182898

Funheitur er den første hest, der er landet fra Island, og han gik med det samme lige i hjertet. Han er en meget smuk vallak med 4 virkelig gode gangarter og et ualmindeligt godt sind - lige den 4-gænger jeg altid har ønsket mig. Han har en behagelig arbejdsvilje og er ikke bange for noget, og han er nem og positiv at arbejde med. På folden har han en utrolig autoritet over sig, han har ikke taget en kamp, men han behøver bare at vippe med et øre, så står de andre heste ret.   

Nupur fra Bendstrup

Nupur fra Bendstrup DK2015100189

Smukke Núpur er efter Alfasteinn og Nott fra Bendstrup, som er en rigtig godt kåret 4-gænger hoppe. Nupur er MEGET langbenet 5-gænger og bevæger sig meget flot. Han er nu ryttervant og starter rigtig tilridning i sommeren 2019. Han har et rigtig godt sind og er meget samarbejdsvillig. Han ser meget lovende ud, så det bliver rigtig spændende, hvordan det kommer til at gå med ham. Den foreløbige plan er, at han skal kåres, når han bliver fem år.      

Haukur fra Nord - til salg

Haukur fra Nord dk2008100858 - solgt

Skønnere ridehest findes ikke:-) Haukur har dejlig vilje, og han har lige den rette kombination af vilje og følsomhed, der gør at han kan rides næsten på tankens kraft. Og så stopper han på sekundet, når man bederom det, så han er altid en fornøjelse at ride, og han køre aldrig træt.

Ud over han er super dygtig til dressur og gangarter, er han meget glad for at springe. Efter at have vundet 4.3 og t.5 flere gange er han nu rykket op i 4.2, hvor han er kommet i A-finalen de 2 gange, han har deltaget:-)      

Halastjarna fra Horskilde

Halastjarna fra Horskilde DK2009200115 solgt

Halastjarna er den sødeste og sjoveste hoppe man kan forestille sig. Hun har en kæmpe personlighed, og jeg har aldrig mødt en hest med så tydeligt et kropssprog, hvilket gør hende utrolig sjov at være sammen med, fordi hun fortæller og fortæller. Hun elsker virkelig at komme på tur og synes det er skønt, når vi stopper ved naboernes folde og kigger på får, andre heste, katte o.s.v. 

 

 

 

Describe what the image shows. This text is only for search engines

Rosti fra Katrinedal DK00105749 - Rosti er solgt

Rosti har det bedste sind man kan tænke sig. Han er bare så elskværdig og nem at have med at gøre, og han kan være med alle vegne uden problemer. Rosti er altid sjov at ride, han går let frem og stopper lige så let. Både Kim og børnene kan ride ham uden problemer. Han har 4 klokkerene gangarter med højt løft. Ud over at gøre det nemt for menneskene omkring ham, er han bare den sødeste på folden. Han passer godt på de små, som altid får lov til at spise af hans madskål, og han opdrager blidt men bestemt på de lidt mere modige unghopper.

Rosti er om nogen gudernes smukke og modige hest.

Describe what the image shows. This text is only for search engines

Ruben fra  SE2011102710 solgt

Lille nuttebasse Ruben født i 2011. Vores lille femgænger svensker, der bevæger sig så flot, flot med klokkerene gangarter. 

Han er en modig lille fyr, der har respekt for damerne, men han er også god til at sno dem om hoven. Han leger og spiser og nyder livet, som den yngste i flokken.

 

Komtessa fra Ågården

Komtessa fra Ågården DK2012200552

En yndig, yndig komtesse med et fantastisk sind, hun er stor af sin alder med et rigtig godt udtryk, og hun er dejlig langbenet. Hun er en ud af 5 helsøskende Henrik Sieben fra Ågården har avlet efter hans kårede hoppe Vala fra Enniskorti og hans smukke brogede hingst Skudur fra Litlalandi. Hendes 3 ældre søskende er alle kåret i første klasse for bygning og den ældste er fuldkåret i første klasse. Komtessa elsker at være i hænder og passer man ikke på, smutter hun med ud, når man åbner leddet. Jeg tror, hun har en lille førerhoppe gemt i maven og hun er ikke bange for at udfordre de ældre hopper. Hun er 5 gænger med store flotte bevægelser.  

 

Fina fra Solbacka

Fina fra Solbacka SE2014206136 - Solgt

Fina har en ualmindelig, fantastisk afstamning, da mor belv kåret var hun den 3. højest kårede 4 års hoppe i verden, kåret medt 8,41 i både ridning og bygning. Og far er en af Sveriges store avlsmatadorer og eliteafkomstkåret og blandt andet far til Prins fra Knutshyttan. Hun har en 1. klasses bygning, hun er meget smidig og viser 5 flotte klokkeklare, rene gangarter. Fina skal kåres, og vi håber, hun udover at blive en dejlig ridehest kan komme med nogle skønne føl i fremtiden.Fina hedder Fina fordi hun er så fin, så fin-) Hun elsker at nusse,  og hun har det roligste sind, jeg nogensinde har været ude for hos en unghest. Hun er fuldstændig cool, og der er ikke noget der kan hidse hende op, men samtidig er hun følsom på den fede måde og flytter sig straks hun bliver bedt om det i rondellen. Hun har gjort Melkorka til hendes mor og Komtessa er bedste veninden. 

Vala fra Toftegården

Vala fra Toftegården DK2010200222 - solgt

Vala er en langbenet meget smuk model efter Gumi med 4 rene gangarter og en højde på 143 cm.,Hun er totalt cool, ikke bange for noget som helst, og hun har et godt og utrolig samarbejdsvilligt sind. Hun gør altid sit ypperste, og hun kan sin grunddressur til punkt og prikke. Hun er meget smidig og let på biddet og går automatisk i korrekt form. Det er altid en fornøjelse at ride hende og hun får smilet frem med hendes vidunderlige sind og gode gangarter.  

 

Melkorka fra Svalegården DK2008202001  - solgt

Smukke, smukke Melkorka - høj, langbenet og slank model, som jeg har haft siden, hun var et år gammel. Melkorka har det dejligst sind, man kan tænke sig. Altid først på folden, total cool, meget lærenem, og hun elsker at blive nusset. Hun er 5 gænger og har rigtig nemt ved tølten, som nu er fuldstændig ren og i flere tempi. Hun kan sin grunddressur, og synes det er rigtig sjovt at lære nyt. Hun er total ukompliceret og kan rides ud alene og sammen med andre - gå forrest og bagerst.  
Melkorka vandt det følshow, hun deltog i da hun var 1 år gammel.

 

Soley fra olafsvöllum